Готуємо на грилі: курячі грудки зі спеціями – рецепт
фото Готовим на гриле: куриные грудки со специями – рецепт

Готуємо на грилі: курячі грудки зі спеціями – рецепт

Які ж посиденьки на дачі без улюбленої курочки гриль?! Якщо ви приготуєте курячі грудки за цим рецептом, дачний відпочинок можна вважати вважати ідеальним. Господиня може зробити соус і заготовки, а обсмаження довірити чоловікові. Смачний обід гарантований!

Що знадобиться:

• 4 курячі грудки (без кості);
• 1 ч. л. тертою|лимонної|цедри;
• 45 мл оливків. олії;
• 1 зубик часника;
• 2 ч. л. приправи для курки – гриль
• 0,5 ч. л. солі.

На соус:

• 0,5 стак. сметани;
• 70 гр плавленого сиру;
• 2 ст. л. вирощує. олії;
• 1 цибулина;
• 3-4 зубика часника;
• 1 болгарськ. перець;
• половинка пякучого перцю;
• за смаком сіль.

Як готувати

1. Філе курочки промити під холодною водою і, обсушивши, обернути плівкою. Відбити, розгорнути, втерти невелику кількість солі в м’ясо.

2. У миску налити оливкову олію, додати лимонну цедру, подрібнений пресом часник і приправу для курки – гриль. Ароматним складом рясно змастити кожен грудок, дати 10 хв полежати, після чого викласти на грати відкритого гриля. По 2-3 хв обсмажити з кожної сторони.

3. Для соусу покришити дрібно цибуля і придушити часник. Вичистити стручки перців: болгарського і гіркого – від насіння. Дрібно|порубати.

4. Цибуля і солодкий перець обсмажити на соняшниковому маслі – 3 хв, остудити. Поєднати сметану з плавленим сиром і розтерти до однорідного стану.

5. Переправити в соус часник, гострий перець і обсмажені овочі. Збити блендером, посолити на смак і перелити готовий соус у відповідну посуд.

6. Подати з курячими грудками на грилі. А на гарнір добре підійдуть мариновані або свіжі овочі, відвареної рис або запечена на вугіллях картопля. Смачного!

 

7 помилок, які Ви можливо робите, додаючи в їжу приправи.

Де використовувати приправи

 

 

 

About Victoryz

Check Also

Спеція Шафран - найдорожча пряність світу

Спеція Шафран – найдорожча пряність світу

Спеція шафран широко використовується в європейській, північноафриканській та азіатській кухні, він також використовується в медицині …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *